Wereldberoemd in Alkmaar

Natuurlijk is het jammer dat onze reisplannen ‘on hold’ staan, maar dat levert ook weer grappige momenten op. Deze week was zo’n moment, toen we met onze hoofden op een dubbele pagina groot stonden afgebeeld in het Noordhollands Dagblad.

Via-via zijn we afgelopen week benaderd door een journalist van het Noordhollands Dagblad, met de vraag of ze ons mag interviewen over de uitgestelde reis. Ja, waarom niet…? Het werd uiteraard een gesprek op afstand, met beeldbellen. Later in de middag kregen we een fotograaf op bezoek die ons, en de ongebruikte Lonely Planets, op de foto heeft gezet.

We dachten nog; ach leuk, krijgen we een hoekje in de krant, klein fotootje erbij en een paar regels tekst. De journalist had al voorzichtig aangekondigd dat we ‘een mooie plek’ in de krant van donderdag zouden krijgen, maar dat we met onze koppen over twee pagina’s afgedrukt zouden worden zagen we niet helemaal aankomen. We hebben erom gelachen en veel leuke reacties gekregen. Het verhaal weerspiegelt gelukkig goed hoe we erin staan, al is het natuurlijk nog maar de vraag hoe dat is als we over een paar maanden nog steeds niet weten welke kant het opgaat. Maar goed, dat geldt natuurlijk niet alleen voor ons. En bovendien, dat zien we dan wel weer. Eerst maar even nagenieten van ons ‘moment of fame’.


2 gedachtes over “Wereldberoemd in Alkmaar

  1. Uiteraard leven wij, oma en ik, erg met jullie mee! Hoewel het bericht op FB niet goed leesbaar was, ben ik toch wel geïnteresseerd in een kopietje of zo…
    En…..wat in het vat zit….
    😘 van oma en Marlies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s